Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Rensa i röran!

Idag när jag klev upp var det en aning svalare ute än jag tänkt mig. Min plan var ju att ta Nils och Signe i joggingvagnen till förskolan. Men -33,6 grader kändes inte så joggingvänligt. Så Erik fick snällt kliva upp och skjutsa dit oss istället. Med bara en bil hemma för tillfället så var vi tvungna att lösa det så idag eftersom vi skulle hämta upp fler barn som ska till förskolan senare.

IMG_7192

Birk vaknade vid klockan 06.00 när min klocka ringde.. och det var första gången han vaknade inatt! Han sov från 21.00 till 06.00! Hurra!! Det måste väl räknas som att sov sina första hela natt! =D
Jag tog genast åt mig äran att han sov så bra. 😉 Jag matade honom med en rejäl portion gröt igår.
Nu får vi se om det fungerar inatt igen. Han fick en lika stor portion gröt till middag idag som igår.

IMG_6110

Eftersom även Linda fått sova inatt kunde hon ta tag i lite planering för kommande månader. Fram med almanackan och fylla i vad som ska hända.
Är ju som bra att ha en god struktur när man är många. =)
Vi skulle dock haft en almanacka med fler kolumner.. Men av nån anledning är det svårt att få tag på väggalmanackor med 11 kolumner. 😉

IMG_6111

Efter middagen fortsatte vi arbeta en stund till med struktur.
Vi åkte ut till förskolan för att städa upp i förråd och få ordning och reda. La ett par timmar på det.. Men det finns fler förråd och utrymmen att röja upp i. Det blir lätt att man bara fyller på i förråden och tillslut vet man ju inte ens vad man har där inne.

IMG_6112

Sen blev det hem och natta barn! =)

IMG_6116

Så tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 thoughts on “Rensa i röran!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *