Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Punktering!

Idag vaknade vi upp till gnistrande snö i strålande sol! Så underbart när en dag börjar så fint. =)
Mitt humör var också bättre än igår.. Nu visste jag ju att jag hade mina skidkläder i skåpet. Även om jag inte skulle åka skidor idag.. 😉

Barnen åkte iväg till backen och vi plockade ihop i husvagnen för avfärd hemåt senare under dagen.

IMG_1791

IMG_1792

Vi åkte in på byn och strosade runt en stund innan lunch. Kollade in på en fin inredningsbutik för att få inspiration till hemmet. Hittade massa fina grejor men köpte inget där idag.
T.ex. dom här doftpinnarna:

IMG_7187

Luktade härligt.. vore trevligt att mötas av den doften när man kommer hem. Men ärligt så tyckte nog jag att dom va lite dyra bara för lite doft. =/ Ska fundera på det till nästa gång vi åker till Åre.

Vid tvåtiden hade barnen fått lunch och åkt sig nöjda för den här gången. Så vi packade in oss i bilen och begav oss hem. Gjorde ett par stopp till innan vi lämnade Åre helt för den här gången. Stannade till vid Lundhags fabriksbutik och ett ställe där dom säljer skidor. Både nytt och begagnat.
Vi är på jakt efter skidor med längder 80 och 90 cm. Man tycker ju att det borde finnas en uppsjö av begagnade skidor i Åre.. Men det verkar vara lite svårt att hitta så korta skidor till vettigt pris. Billigare att köpa nya på Stadium än att köpa begagnade i Åre. Hmm..

När vi kom hem var det det vanliga efter en helg borta. Packa upp, tvätta, tvätta, äta, tvätta, städa, hänga tvätt.. ja ni vet. =)
Kom också på att jag hade fått punktering på joggingvagnen.. Tänkte att jag skulle jogga med Nils och Signe till förskolan imorgon eftersom vi ska serva en av bilarna.
Plockade av hjulet och kollade efter punkteringen.. och den behövde jag ju inte leta precis.. en 3 cm lång reva i slangen.
Å så hade vi inget slanglagningskit hemma! Allt sånt förbrukades tydligen i somras. Hmm.. Så.. jag får ta Emmaljungan imorgon. Det går nog bra det också. =)

IMG_6108

Nu tackar vi för den här helgen och ser fram emot morgondagen!

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *