Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Nu öppnar vi snart en avdelning till på förskolan!

I januari kontaktade vi kommunen för att höra oss för om möjligheterna till att utöka förskolan med en avdelning till.
Som det ser ut nu har vi beslut för totalt 34 barn. Under 2017 fyllde vi upp platserna i ganska rask takt. I december blev sista platsen tillsatt och det kändes otroligt kul. =)

Sen kom det in fler ansökningar från föräldrar som vill ha barnen på vår förskola.. barn som satts upp på kölistan. Och kölistan har ökats på..
Därför ansökte vi om att få utöka förskolan för att kunna tillgodose behovet av barnomsorg i Strömsund. Kommunen tog upp ärendet vid första bästa möte efter ansökan kommit in. Dom verkar väldigt positiva till att vi vill utöka och tog beslut om att bevilja vår ansökan!
Vi fick beskedet igår och tänkte att vi skulle landa lite i det och börja fundera över hur vi lägger upp det med starten av en till avdelning med 17 barn.

Vi fick inte riktigt landa i det själva förrän det var ute till allmänheten.. för imorse stod det i tidningen!

IMG_7176

Så.. det var bara att gå ut med informationen från vår sida också. =)

Nu väntar mycket planerande och strukturerande. Det är många bitar att få ordning på innan vi kan slå upp dörren till den nya avdelningen på Regnbågens förskola! Lokalerna för avdelningen ska fixas iordning, vi ska söka personal, köpa in massor av saker.. och så vidare.
Men sååå kul!! Hurra hurra hurra!! =D

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

6 reaktioner på ”Nu öppnar vi snart en avdelning till på förskolan!

  1. Hur stor andel av er personal är utbildade och har förskoleexamen, lärarexamen eller fritidspedagogexamen?
    Läser att kommunal verksamhet har 22 procent

    1. Tack tack.
      Mina studier har legat på is ett tag då jag inte hann med allt när vi fick barn igen. Men ska återuppta det snart! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons