Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Tips till alla småbarnsföräldrar!

Så var det redan slut på tisdagen.. snart är det helg igen. 😉 Veckorna går så fort!
Här kommer lite kort uppdatering sen förra inlägget. =)

IMG_6038
Birk har fått en ny nappflaska. Han har ätit lite dåligt några veckor så vi ville testa om en annan flaska kunde hjälpa. Vi beställde en Herobility. Nappen ska tydligen likna en bröstvårta, flaskan har antikolik-funtkon och shaker. Nu hoppas vi att Birk tycker den funkar bra.

IMG_6040
Vi har städat och röjt.. och bäddat rent i alla sängar.. Vilket medför ganska mycket extra tvätt för oss. Vi har som mål att byta sängkläder ett par gånger i månaden. Ibland oftare och ibland lite mer sällan.. vi borde arbeta fram bättre rutiner på det där med att byta sängkläder. Kanske ska ta fram ett städschema för hemmet? Så kan man skriva in varannan torsdag att det ska bytas sängkläder. 😉

IMG_6047

Vi fick vykort från Postnord igår! Det var ju kul att de uppskattar att vi skottar vid brevlådan. =D
Vet andra som fått lite surare vykort istället.. där Postnord klagar på skottningen.

IMG_6048

IMG_6054

Ett tips till alla småbarnsföräldrar!
Det brukar vara problem att få strumpor att sitta kvar på små fötter.. och så även på Birk. Strumpor i hans storlek sitter kvar i cirka 2 minuter..
Linda drog på Signes strumpor på Birk. De räcker upp till knävecket och sitter kvar hela dagen! =D

IMG_6051

IMG_6059

Efter lunch idag åkte jag hem för att ta hand om Birk. Linda skulle iväg på förskolan för att jobba ett par timmar. Så jag passade på att ge mig ut i spåret för att träna stakning.
En timme och fyrtiofem minuter senare var jag kanska trött i armarna!
Ser nu fram emot träningsverk imorgon! =)

IMG_7171

Tack för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *