Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Inget arbete på förskolan idag.

Så var det måndag igen. För min del blev det inget jobb på förskolan idag. Erik åkte dit med Nils och Signe och styrde upp köket idag.
Jag tog med mig Linda och Birk till Östersund. Vi hade några saker att styra upp där.
Bland annat några inköp till förskolan. Vi tillbringade halva dagen åt att åka mellan olika butiker för att hitta allt vi skulle ha.. och säkert har vi glömt något ändå. 😉
Vi avslutade med dagens lunch, isterband och gräddstuvad potatis. Birk var något tveksam till persiljan i potatisstuvningen. Haha. Men vitsås och mosad potatis gick hem.

IMG_6026

IMG_6027

Efter lunch rullade vi hemåt igen. Hem för att arbeta vid datorn ett par timmar.
Och städning på det.. suck.. 😉 Märkligt hur snabbt ett hus kan förfalla om man råkar slappna av en dag eller två. Det blev inget städande i helgen.. Så vi fick aktivera hela familjen efter middagen för att få ordning.
Imorgon fyller ju Elliot och Alexander år. Då kan det ju vara trevligt om det ser lite vårdat ut här hemma. =)

Nu tackar vi för idag och ser fram emot vad morgondagen har att erbjuda.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons