Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Såhär blev bröllopstårtan.

Vi börjar med att tacka för gårdagen! Det var ett fantastiskt fint bröllop i all sin enkelhet. Och sen följde en otroligt välordnad tillställning med välkomstdrink, trerätters middag och bröllopstårta. Och vickning senare på natten.

Det var bordsplacering som gällde. Erik, Linda och jag satt vid olika bord. Jag kände ingen av mina bordsgrannar.. Det kan ju kännas lite nervöst inför en sån prövning. Kommer det bli pinsam tystnad?
Men inte då! Jag hade några härliga timmar vid middagsbordet. Lärde känna nya människor och fick en inbjudan till en hästgård på Öland till sommaren. =) Dessutom kan jag mycket mer om hästavel nu än jag gjorde förut. Det är nästan så jag skulle klara av att både inseminera ston och förlösa föl nu. Haha! 😉
Det är kul att möta nya personligheter och utbyta erfarenheter.

IMG_6015

IMG_6018

Såhär blev bröllopstårtan vi fick i uppdrag att fixa. Jag bakade chokladbottnar och förberedde fyllningar. Sen vispade jag marängsmörkräm av 3 kg smör, 26 äggvitor, drygt två kg socker och några matskedar vaniljsocker. Marängsmörkrämen överlämnade jag till Linda som dekorerade tårtorna med dom. =)
Vi hyrde ett tårtfat för att få en fin presentation av tårtorna och köpte ett brudpar.

IMG_6016

IMG_7125 (kopia)

Festen pågick fram till tvåtiden på natten. Då hade alla gäster droppat av utom vi, brudparet och ett par personer till. Vi delade på en taxi till hotellet och sen sov vi gott efter en härlig fest.

Idag passade vi på att ta sovmorgon! Inga barn som behövde någon närvarande förälder imorse. =) Så vi klev upp vid tiotiden.. va ju tvungen att hinna med hotellfrukosten.
Sen bar det av hemåt för att hämta barnen hos olika barnvakter, samla familjen och äta middag.

IMG_6019

För övrigt har det inte blivit mycket gjort ikväll. Oscar har hjälpt oss att få ordning på vår Silhouette cameo. En sån där maskin man skär ut saker med. Nu har han skurit ut namn till vattenflaskorna så ingen ska behöva fundera på vems som är vems. =)
Så ska vi se vad mer vi kan åstadkomma med den där prylen. =)

Nu laddar vi för måndag!
Tack för en härlig helg.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons