Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Övar på sminkning.

När vi kom hem vid fyratiden på eftermiddagen idag möttes vi av fem kartonger utanför dörren. Äntligen har dom fem Wigglekart vi beställde till förskolan kommit! =D
Dom här ska användas i den stora lekhallen vi har tillgång till. Ett roligt sätt att jobba med trafikregler. Vi kan bygga vägar, skyltar, övergångsställen, stoppljus med mera och öva på att vara ute i trafiken.. fast inomhus. =)
Dessutom är det bra motorisk träning och fysisk aktivitet att åka runt med såna här.
Undrar om barnen blir glada när vi bär in dom här imorgon? 😉

IMG_5993

Efter middagen bakade vi tårtbottnar till bröllopstårtan som ska levereras på lördag. Vi testbakade ett par olika varianter av chokladbottnar i förrgår och har nu bestämt oss för vilken vi ska använda oss av.
Efter middagen fikade vi av testtårtorna.. tårta såhär mitt i veckan.. jaja.. Guldkant på vardagen? =)

IMG_5994

IMG_5995

Linda börjar stressa upp sig inför lördagen också. Hon verkar inte lika förberedd som Erik och jag. 😉 Vi har koll på våra skjortor, kostymer, slipsar och skor.
Linda däremot.. har någorlunda koll på klänning. Men inte vilka skor hon ska ha.. inte hur hon ska göra med håret.. och sminkning, de ska vi inte ens tala om..
Hon är inte den som använder speciellt mycket smink. Så såna här tillfällen verkar stressa upp henne. Så hon tvingade mig att testsminka henne ikväll.

Efter en testsminkning insåg jag att hon behöver uppdatera sminklådan.. behöver bättre ljus för att se vad man gör.. vi måste nog inreda nån del av huset för det här ändamålet.. och jag behöver öva på att sminka henne om det ska bli bra. Övning ger färdighet. Så det är väl bara att öva och öva framöver.

IMG_7106

IMG_7105

Nu taggar vi inför fredag!
Ha de så gott.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons