Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hur vi klär våra barn på vintern. Vlogg!

Här kommer en video där vi visar hur vi klär våra barn på vintern för att klara många timmar ute utan att frysa!
Dessutom har vi ordnat så ni får 10% rabatt på Luddan – våra nya favoritskor av ull! =)

Kramar Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *