Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hungrig bebis

Underbar fredag igen, solen skiner och det är strax under nollan bara. Fredagar brukar ju alltid vara lite stressiga då vi brukar ska åka till Åre då men i dag är det annorlunda. Vi blir ju hemma i helgen och det känns faktiskt lite skönt. Skönt att inte behöva stressa utan ta det lugnt när alla kommer hem. Att åka till husvagn är ju avkopplande på sitt sätt, många måsten som man bara kan släppa då dom helt enkelt inte går att göra där samtidigt är det ju lite ”bökigt” att vara i husvagnen också, många på liten yta och allt är lite primitivt.

Men ikväll blir vi alltså hemma, ska försöka beta av alla måsten under dagen så vi när Nils och Signe lagt sig kan sätta oss i soffan med gott samvete. Brukar alltid bli lite gjort vid datorn i soffan framför tv:n men det känns ändå avslappnat.

Jag känner mig helt mosig, har sovit dåligt de sista nätterna då Birk har fått för sig att vakan var 3:e timma hela natten. Från att under en period bara vakan vid 3-4 någongång till att första gången vakna mellan 00-01 känns vill jag lova, 3:e gången man går upp för att mata är man inte jättepigg och just nu känner jag att det inte skulle göra något om jag fick sova en timme, men det får jag ju inte :) Birk sover bara i korta stötar under dagen så det är inte ens värt att lägga ner huvudet, för innan jag somnat har han vaknat igen.

I morgon ska vi dessutom upp tidigt, Hampus ska åka skidor i Östersund och starten går kl 9, så jag tänker mig att vi måste åka hemifrån runt 7..jäsp..Har jag tur och sparkar tillräckligt hårt på någon av de andra i natt kanske jag kan få hjälp med iaf en matning? :)

Min plan för i morgon då Hampus åker skidor är att ta ett varv på stan, så sällan vi är in till stan så det ska bli mysigt att strosa runt en par timmar. Ska ta en fika med en kompis också. Blir inte så långvarigt dock, för håller Hampus bra tempo i spåret måste jag nog vara tillbaka på stadion igen vid 12, för att vara på plats när han går i mål.

Erik tar med Alexander, Nils och Signe till Hammerdal för att se när han spelar bandy, Moa åker med sitt handbollslag till tror det var Kramfors för att spela cup, så i morgon blir vi utspridda hela familjen, ovanligt för att vara oss :) Oscar kommer hem och sköter hus och hund.

Nä, fixa det som behöver fixas var det..

Ha det gott!

Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *