Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Möte med hyresvärden.

Ännu en dag i paradiset. =)
Idag började vi på det nya schemat för personalen och det nya strukturerade schemat för aktiviteter under veckan. Kort fattat så ser det ut såhär: Barnen delas in i tre grupper under förmiddagen för att få lugnare tempo och väl fungerande pedagogiska stunder. Olika aktiviteter förekommer såsom gymnastik, köksaktivitet, skapande verksamhet, utevistelse, bad, utflykter med mera. Efter lunch sover de små barnen och de stora har samling och sedan utevistelse fram till mellanmål. Efter mellanmål delas barnen i grupper igen för olika aktiviteter.
Strukturerat dag för dag vad som ska göras och vem som ansvarar för vad. =)

Under dagen har Linda kämpat med tvättberget efter helgen i Åre.. med god hjälp av Birk. 😉 Konstigt nog har hon inte hunnit med alla hushållssysslor idag heller. Haha! 😉

Jag åkte från förskolan vid 12.20 för att gå till BVC med Birk och Linda. Vägning och mätning av Birk. Han verkar följa sin kurva. Vägde 7180 gram och var 66,2 cm lång. Inget att anmärka på. =)

Efter BVC-besöket tog jag med mig Birk och Linda till förskolan. Jag hade bokat in ett möte med hyresvärden på eftermiddagen och ville att Linda skulle vara med på det. Hade en del lokalfrågor att diskutera inför framtiden. Lokalerna vi hyr till förskolan är köket, matsalen, kallskänken, personalrum med mera som tillhörde fängelset fram till nån gång på 70-talet. Totalt hyr vi nu 450 kvm och har dessutom tillgång till en stor sal som vi använder till gymnastiksal.
Byggnaden är väldigt stor och har många vinklar, utbyggnader, förråd och allt möjligt.
Hursomhelst.. vi hade ett möte med hyresvärden som var mycket givande. =)

Efter middagen satte vi oss i soffan för att utföra lite administrativt arbete. Det är ju lön den här veckan. =) Bäst att fixa det om vi vill behålla vår fantastiska personal! =D

Tack för idag, slut för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *