Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Paus från Åre.

Imorse när vi vaknade var det drygt tjugo grader kallt. Hmm.. smått irriterande. Förra söndagen var det -26 grader vilket gjorde att vi åkte från Åre. Det är som ingen mening att stanna där om man ändå inte kan vara ute.
Medan vi åt frukost blev det snabbt mildare. =) Så vi valde att stanna och ha en härlig utedag. De större barnen åkte skidor, Erik och jag åkte snowracer med Nils och Signe och Linda skötte om Birk.
Vi grillade korv och värmde oss i värmestugan.

Nils och Signe var på gott humör och gnällde inte det minsta om att det var kallt. Tidigare har de inte uppskattat våra utedagar i Åre. =/ De fryser så lätt om händer och fötter.
Vi köpte ju nya handskar och skor av ull inför den här helgen och idag satte vi dom på prov. Vid Rödkullen var det cirka -15 grader och efter ett par timmars utevistelse var fötter och händer fortfarande varma och sköna! Hurra! =D
Kan verkligen rekommendera alla att köpa skor av ull!

IMG_7003

IMG_7004

Vid tretiden på eftermiddagen packade vi in oss i bilen och styrde hemöver. Tack Åre för den här gången. Nu blir det paus från Åre en helg innan vi åker dit igen.
Kommande helg har vi andra planer. Elliot och Alexander har innebandyturnering, Moa ska på handbollscup, Isabelle är hos sin mamma och jag ska åka skidor i Östersund på lördag. Östersund ski marathon, 42 km. Som träning inför Vasaloppet. =)

Nu ser vi fram emot en härlig vecka på förskolan!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *