Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Mer givande dagar!

Så var onsdagen över. Snart helg igen! 😉
Idag hade vi ett mycket givande möte på förskolan där jag introducerade nytt schema både för upplägget av hur dagarna ska se ut på förskolan och schema för personal för att använda resurserna på bästa möjliga sätt.
Linda satt igår och pusslade med det här för att få ihop det. Att lägga schema är inte det lättaste precis. Men nu har vi arbetat fram en struktur som vi tror kommer innebära lugnare och mer givande dagar för alla på förskolan. =) Så får vi låta det gå några veckor och sedan utvärdera det.

Efter jobbet åkte vi för att fira ett av mina syskonbarn som fyller 5 år idag! Hurra hurra! =D

IMG_5873

Under dagen har Linda städat och fixat ordning i den mån det är möjligt med Birk som kräver sitt. =) Några blommor och ett ljus på bänken är bra mycket finare än berg av disk. 😉

IMG_5877

IMG_5878

Vi köpte skålar igår. Varje gång vi ska ha kalas och servera glass uppstår samma problem. Vi har inte skålar så det räcker. Vi får ta fram ett hopplock av olika skålar och fat för att få ihop det. Så nu tog vi och köpte ett gäng skålar. =)

Linda hade beställt klänningar.. Det är inte något som finns i hennes basgarderob. Men nu var det läge att köpa något snyggt att ha på sig. Vi är bjudna på bröllop nästa månad och då känns klänning som det enda rätta. Hon beställde två olika klänningar för att ha valmöjlighet. Inga stora förhoppningar om att någon skulle kännas bra.. men hör och häpna! Båda klänningarna passade och såg bra ut! Så då var det bara att behålla båda! =)

IMG_5875

Nu är de dags att natta kudden och se fram emot morgondagen och vad den har att erbjuda! =)

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamljen

 

En reaktion på ”Mer givande dagar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons