Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Bästa väder-appen?

Idag var planen att åka skidor. Barnen tänkte åka slalom och jag tänkte ta en tur på längdskidorna i Ullådalen.
När vi vaknade var det -26 grader!
Så.. planen sprack! Det var inte så mycket att fundera på någon skidåkning. Lite trist när vi ändå åkt till Åre under helgen och så. Enligt väder-appen skulle det vara mellan 8-10 grader bara. Funderar starkt på att stämma dom och ta bort appen. 😉
Nån som har tips på en pålitlig app för väderlek? Tips mottages tacksamt! =)

Vi åt frukost, packade ihop och satte oss i bussen. Vi åkte till Östersund för att storhandla istället. Åt lunch och sen in på Willys för att fylla upp förråden hemma.
Oscar hoppade av vid sin lägenhet. Det var ju lika bra när vi ändå var där. Annars skulle han ju bara åkt med hem för att sova och sen ta bussen tillbaka.

IMG_1662
Nils är glad över mutorna han fått i bilen. 😉

När vi kom hem tog vi tag i tvättberget, åt middag och plockade bort julen. Känns lite sorgligt att ta bort allt fint man jobbat på med att sätta upp under december.
Men nu ligger adventsstjärnor, julgran och julpynt nedpackat i lådor i källaren.
Imorgon får vi ta tag i att sätta upp gardiner och fönsterlampor. =)

Nu tackar vi för i helgen och ser fram emot en härlig arbetsvecka!

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons