Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Köpa lägenhet i Åre.

Så var det redan fredag! Den här veckan gick fort!
Förmiddagen bestod av julgransplundring fiskedamm, dans, sång och matlagning på förskolan. En helt fantastisk förmiddag. =)
Efter lunch åkte Erik hem för att packa bussen och förbereda för helgen. Jag fortsatte jobba drygt en timme till innan jag tackade för mig och gjorde helg.

Jag kom hem vid 13.20 och planen var att åkta till Åre vid 13.30. Allt var packat och klart. (Och jag hade lyckats smita undan det…igen.. 😉
Väntade in att barnen skulle komma hem från skolan och sen gav vi oss iväg.

Under tiden vi åkte råkade Linda kolla hemnet. Hemnet-knarka kallas det va? Haha!
Hon hittade två lägenheter på Tott Hotell Åre. Små lägenheter med skidåkning direkt från hotellet. Tänk vad smidigt att ha det så! Då slipper man ta bilen till och från backen. Ungarna kan åka när de är klara och vi kan ta det lugnt och åka när vi är redo.
Jag ringde mäklaren direkt och hörde hur det funkade med visning av lägenheterna. Och vips hade vi en visning inbokad klockan 16.30 idag! Oj då.. jaja.. så kan det gå när man är lite impulsiv.

23870134

Så vi åkte direkt till Tott Hotell när vi kom och gick in och träffade mäklaren. Kollade in lägenheten och fick höra lite om Totts koncept. Det är ett hotell med bostadsrätter där ens lägenhet hyrs ut när man själv inte nyttjar den. Sen får man en viss del av intäkterna för uthyrningen.

Okej.. helt oplanerat att vi skulle kolla på lägenhet i Åre.. men det var ett kul inslag. =)
Nu är det ju tur att det inte kostar pengar att kolla. För priserna här ligger inte lågt precis! Utgångspris för en lägenhet på 40 kvm.. 1.550.000 kr!
Så vi tackade för oss och ”ska fundera på saken”. 😉

24044001

Så åkte vi till vår kära husvagn och installerade oss. Ungarna har hunnit med kvällsåkning och fredagsmys. Nu är det snart dags för sängen så vi orkar upp imorgon för att njuta av en dag ute med skidåkning och grillning!

IMG_6882

IMG_6883

Ha en trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons