Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Januari-rea på GOTS-certifierade barnkläder!

annons
Det här inlägget är ett samarbete med med vår webbshop www.mejodej.se

barnkläder gots

Nu kör vi januari-rea i webbshoppen! 20% rabatt på hela sortimentet!
Kom in på webbshoppen och fynda mestadels GOTS-certifierade barnkläder och inredning till kanonpriser!

www.mejodej.se

Uppge mejodej20 i kassan för att få rabatten! =)

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons