Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Första arbetsdagen.

Idag återgick vi till vardagen efter två veckors julledighet. Det var verkligen behövligt med lite ledighet nu. Vi har ju en förmåga att bara köra på hela tiden med jobb. Det är roligt att jobba och fixa.. men ibland måste man bryta och få lite miljöombyte.
Så dom här två lediga veckorna gör att vi kommer göra ett bättre arbete framöver! =)

Började dagen med bokläsning med barnen innan det var dags att plocka fram frukost.
Sen har dagen rullat på med brödbak och matlagning. Efter lunch blev det ett styrkepass i gymmet för att mentalt förbereda mig på pappersarbete.
Linda och jag satt sedan några timmar och vände papper. Vi har bokslut 31 januari och det är läge att ha koll på allt. =)

IMG_6854

IMG_1649

Första dagen på förskolan efter jullovet tog hårt på barnen. 😉 Nils la sig i Alexanders säng och chillade när han kom hem. =) Det tar nog ett par dagar för de flesta att komma in i gängorna igen efter ledighet.

IMG_1651

Och Birk chillar han också.. jobbigt att va liten. 😉

Ha det så gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons