Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Stormen Cora

 

 

Igår valde vi att åka hem från Åre en dag tidigare än planerat. Nyheterna rapporterade om en storm på ingående över fjällvärlden. Det utlovades vindar med 20-25 sekundmeter och snö. Inget trevligt väder att åka skidor i.. och inte heller att köra hem bussen i.

Idag kändes vårt val väldigt bra. Hela dagen har gått åt till att försöka hålla undan snön från uppfarten. Erik har varit ute och kört mattransporter medan jag, Linda och barnen har hjälpts åt att skyffla snö i skift.
Om det nån gång är läge att köpa en snöslunga så är det nu! Så vi hoppas att få hit en inom kort.

Vid middagstid gav vi oss med snöskottandet och hoppas på det bästa till imorgon. Vi ska iväg till förskolan och jobba imorgon bitti. Satsar på att kliva upp en halvtimme tidigare än normalt för att hinna gräva fram bilarna om det nu har snöat och drivit under natten. =)

Stormen cora

Vi får se det positiva med den här stormen. Vi fick mycket motion idag och det är härligt med mycket snö på vintern. Det behövs snö för skidåkning, pulkaåkning, skoteråkning och så vidare. Strömsunds slalombacke har kunnat öppna den här vintern.. och väldigt tidigt på säsongen. Förra vintern kunde den inte öppna alls på grund av för lite snö.
Så låt snön vräka ner! =)

stormen cora

snöiga bilar

snöstorm

Som avslutning på den här helgen och jullovet åt vi chokladfondant med crème fraishe-grädde och hallon innan nattningsproceduren påbörjades.
Tusen tack för en härlig ledighet. Imorgon återvänder vi till arbetet med ny energi! =)

chokladfondant

Stora kramar!
Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *