Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Husvagns-tour. Vlogg.

Vi fick frågan om hur vi egentligen ryms hela familjen i en husvagn.
Här är en husvagnstour där vi visar hur husvagnen ser ut invändigt och hur vi löst det så 11 personer har sovplatser.

Kramar Polyfamiljen

4 reaktioner på ”Husvagns-tour. Vlogg.

    1. Absolut, visst har vi funderat på det, problemet är ju att det inte direkt går att skruva i en krok i taket och tro det ska hålla. Får nog regla upp taket bättre isf:)

  1. Så mysigt det ser ut! När jag var yngre brukade vi tränga ihop mamma, pappa, mig, brorsan, en sköldpadda och två råttor i vår lilla husbil och åka runt i Sverige. Trångt men mysigt!
    Brukar ni använda servicehus för dusch och toa? Hur gör ni med sopor? Jag tänker mig att det blir flera vändor med sopor per dag?

    1. Där helt klart en charm över att tränga ihop sig i en husvagn/husbil:) Vi gör lite olika, vi har alltid toan i husvagnen igång så den använder vissa och andra inte, duschar alltid i servicehuset, inte värt at kånka vatten först dit för att sedan bära tillbaka det igen:) Sopor ja, vi har en sopkorg i husvagnen och den tömmer vi oftast ett par gånger om dagen, speciellt nu med 3 blöjbarn. Soppåsen får någon ta med när den ändå ska till servicehuset:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *