Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

2 reaktioner på ”Jullov i Åre. Vlogg.

    1. Som vi skrivit tidigare så har vi försökt ta bort dem men det är tyvärr inte så lätt. Och med 2 års trotsen utan nappar hade vi inte överlevt😊 Hade du hört hur dom låter hade du förstått..
      Vi avvaktar alltså lite och tar tag i det senare, när dom är i en bättre fas med sig själv. Dom andra barnen har slutat tvärt från en dag till den andra både dag och natt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons