Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Dålig nattsömn.. hård dag!

Inatt sov vi inte jättebra kan man säga. Erik hade ont i huvudet och mådde illa. Birk vaknade tre gånger under natten. Signe tyckte det var morgon strax efter klockan sex. Och våra husvagnsgrannar hade nåt fyr för sig med att leva om. Nån sov i bilen utanför och körde igång bilen på tomgång med jämna mellanrum.. För att få till nån värme antar jag. Ett tag var jag nära att flippa ur och stövla dit och fråga vad f*n deras problem var. Men ingen av oss orkade ta tag i det.
Har dom samma procedur för sig inatt kan jag garantera att nån här tappar tålamodet och förklarar för dom att dom inte är själva på campingen.

Så.. efter en natt med lite sömn började jag dagen med mycket kaffe.
Sen packade vi oss iväg till Åre Björnen. Det liftområde som ligger närmast campingen. Köpte säsongskort till barnen så de har något att göra i vinter. Själv köpte jag ett säsongskort till längdskidåkningsspåren.
Barnen tillbringade några timmar i backen och jag gav mig ut i spåren med Nils och Signe. Det var det långsammaste jag åkt, men samtidigt det jobbigaste! Det var en decimeter nysnö, kuperad terräng och tung last med både Nils och Signe i pulkan. Superbra träning alltså! =)
Tyvärr hade småttingarna inte så bra tålamod i pulkan idag. I vanliga fall brukar det inte vara några problem att ha med dom. Dom sover mestadels och är tysta även om dom är vakna.
Men idag hade dom inte ätit så bra varken till frukost eller lunch.. så det var väl det som var problemet. =/
Jag fick stanna och ta ut dom ur pulkan en stund under vägen och sen fortsätta. Vi överlevde iallafall dagen. =)

893BD474-EEC1-4CFF-83C5-9A3A77ABD28E

IMG_1478

Barnen gav sig ut på kvällsåkning medan vi var i husvagnen och återhämtade oss efter dagens övningar. =)

IMG_1479

IMG_5754

Birk var helt utslagen efter en dag ute i friska luften. =)

IMG_5755

IMG_6766

IMG_6767

Nu tackar vi för idag och hoppas på bättre sömn än natten som var!
Imorgon väntar mer skidåkning.

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *