Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Härligt med mycket snö!

Igår kväll började det snöa och blåsa ganska friskt. Det verkar som det höll i sig hela natten.
Imorse när Erik och jag klev upp så såg det ut såhär. Snö som drivit runt.. hela uppfarten täckt av flera decimeter snö. Erik gick ut för att skotta fram en väg ut för bussen. Skulle åka till förskolan vid 07.30.

Efter en snabb överläggning med Erik lämnade jag honom hemma för att fortsätta skotta och jag åkte iväg för att jobba. Det är väldigt lugna dagar på förskolan nu i mellandagarna, så vi är rätt överbemannade. Erik gjorde bättre nytta hemma med att skotta snö. Vilket tog halva dagen. Men motion fick han ju på köpet! =)

IMG_1474

IMG_1475

Själv fick jag gå ner till gymmet för att få min träning för idag. Varvade skidåkningen med ett styrkepass. Drygt en timme senare i gymmet var man lagom mör. =)
Imorgon blir det vila. Siktar sedan på skidåkning igen. Vi åker ju till Åre imorgon.. och i Åre finns det möjlighet till både längdskidåkning och utförsåkning. Får se om man kan hinna ett par pass längd och en dag i Åreskutan de närmsta dagarna. =)
Dags att växla upp lite med längdåkningen. Om en månad är det läge att orka 42 km. Då är det Östersund ski marathon. Ett perfekt tillfälle att träna inför Vasaloppet.

IMG_6763

Idag köpte jag begagnade carvingskidor till både mig och Linda. Vi hade ju såna fina gamla raka skidor från början av 80-talet. Inget att komma till Åre med precis. 😉
Fick tag på fina skidor till vettigt pris, så nu kan vi också visa oss ute. =)

IMG_6764

Imorgon bitti återstår den sista packningen och sen åker vi till fjällen! Hurra! =D

Ha det så gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *