Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ta det lugnt i julstressen!

Birk har tydligen blivit så stor att han kan sitta i en stol! När hände det här?? Han är ju bara en bebis..
Men tydligen har våran lilla bebis blivit drygt tre och en halv månad.. och kan sitta med stöd. =)
Inte så långa stunder dock. Han tröttnar efter en kvart eller så.

IMG_1399

Så, det verkar som jag fått en ny bordsgranne nu. =)

IMG_6612

De senaste dagarna har vi ägnat helhjärtat åt bakning. Struvor, rullrån, chokladbiskvier, jitterbuggare.. kokat knäck.. ja och massa annat.
Som ett litet sidoprojekt bakade jag bröd också. Fick rätt mycket havregrynsgröt över vid frukost på förskolan. Det kom inte så många barn som var beräknat. Så det fick bli limpor av det.

IMG_6614

IMG_E6622

Idag tror jag vi förklarar julbaket som klart för iår!
Nu vidare mot julstädning.. Torsdag imorgon.. då brukar vi normalt ha torsdagsstädning inför helgen. Den här torsdagsstädningen blir en något utökad städning. Jag jobbar halvdag för att sedan kunna putsa och feja hemma.

Fredag och lördag går nog åt till förberedelser inför julafton. De sista julklapparna ska slås in. Maten ska förberedas.. Skjortor strykas..
På lördag ska allt vara klart senast klockan 16.00. Sen åker vi till min syster för att äta middag och fira in julen tillsammans. På julafton är vi syskon på spridda håll.

Ha det gott och ta det lugnt i julstressen! <3

Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

En reaktion på ”Ta det lugnt i julstressen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *