Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Borttappade paket

December r verkligen en månade då det inte är läge att tro att man ska kunna lägga sig på soffan och bara njuta, så som man egentligen kanske skulle vilja. att få ligga i soffan och bara njuta av allt mysigt, alla lampor, dofter och den där underbara känslan av jul. För här i huset älskar vi verkligen julen, vi börjar ofta att spela julmusik redo i september för att få njuta av den så mycket det bara går.

Det är lite av anledningen att vi inte skriver lite frekvent nu de sista veckorna, dagarna går i ett och när vi väl sätter oss i soffan orkar vi inte alltid öppna datorn. Några vloggar har kommit upp och jag hoppas ni tycker det är roligt. Vi hoppas vi snart är tillbaka så som vi brukar men lovar inget innan julen är över :) Mycket ska bakas, fixas och grejas med, mycket har vi som tur är redan fixat men mycket är kvar.

Alla julklappar är inköpta och 90% av dem är inslagna, helt otroligt, det är sånt vi liksom många andra brukar sitta med kl 23 kvällen innan julafton. Men julbaket ligger och väntar på at böjas på, vi har bakat 3 sorter men har nog 10 till på listan samt att det ska göras sötost, rörost och rullas köttbullar.

Iaf, i helgen hade vi lördagsöppet på förskolan och i går söndag var vi med Nils och Signe till kyrkan. Dom liksom alla andra som blivit döpta under 2016 hade blivit inbjudna för att komma dit på en familjegudstjänst och där få en pekbibel. Vi fick dit och träffade på många kända ansikten, bland annat Nils och Signes gudmor. Blev kvar bra mycket längre än vi tänkt men det var så trevligt. Moa och Nils ville följa med gudmor hem och vi andra gick till affären för att hämta ut några paket. Av någon anledning var inte paket en där…så vi gick tomhänta hem.. I dag har jag ringt postnord för att höra var dom tagit vägen och hon kunde inte säga exakt var dom var!?!? Känns liksom läge att leta fram dom nu.. Det är alltså dom som skulle levereras förra veckan då det hade snöat så mycket. Dom skulle finnas på Ica efter kl 16 i fredags men finns alltså inte. Vi får ge dom några dagar till att leta fram dom.

Ett annat paket har dock kommit i dag, ett stort! Så stort att jag måste ha hjälp att bära bort det från framför dörren där postkillen lämnade det :)

Barnen börjar trilla in från skolan och snar kommer Hampus och Erik hem med Nils och Signe, lugnet är över :)

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons