Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Sommarens projekt

 

Kommer ni ihåg att vi hela sommaren höll på och fixade kring växthuset, grävde ur, la markduk, målade pallkragar, la dit sten runtomkring och grejade på?

Det kommer bli en repris på det i sommar är jag rädd…

Hela delen runt växthuset är i princip upp och ner. Dom var ju som vi sker vom förra veckan här och fixade med värmen för att förhoppningsvis få någon ordning på den inför vintern. Det innebar att dom fick ta hit en traktor som fick lyfta bort blomlådorna för att dom skulle få plats att komma åt med den stora maskinen. Det innebar givetvis att dom gick sänder och jorden spreds ut över gruset, markduken följde givetvis också med..

Givetvis måste vi ha värme men gud så tröttsamt känner jag. Hade ju hoppats på att den delen av trädgården var klar nu och att vi kunde gå vidare på tomten.. återstår att se vilken skada det blivit framåt maj då snön smällt bort igen.

IMG_5584

IMG_5583

Om vi nu inte måste lägga hela sommaren å att ordna med detta igen så är planen att färdigställa altanen som vi byggde förra året. Den är klar med golv och ena kortsida har fått ribbor som insynsskydd. På långsidan ska det nu sedan dit glasräcke och på andra kortsidan en trappa så man kan gå mellan de olika platåerna som kommer bli.

Sen det stora projektet, att bygga det där uterummet som egentligen skulle ha byggts i sommar som var. Vi tog in offert på att få hjälp med taket men efter som offerten var helt orimlig så blev allt stående orört. Bort hör oss för med fler byggfirmor, vet dom som byggt uterum för halva priset av vad vi fick som pris på att göra bara taket..

Vintern har knappt börjat och redan börjar vi smida planer inför sommarens projekt :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons