Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Bebismys med 3 månaders

Måndag och klockan har hunnit bli mitt i dan, konstigt det där vad klockan går fort på förmiddagen. Birk har varit lite mer vaken på natten nu några nätter vilket gör att jag inte känner mig allt för pigg på morgonen av förståeliga skäl. Iaf så var jag vaken vid 6.30 då Hampus klev upp och stax där efter även Erik. Erik gick dock inte upp för att han behövde eller ville utan för att Signe stod inne i sin säng och gastade så hela kvarteret troligtvis vaknade. Vet inte vad det blivit med henne, hon skriker och skriker och skriker och då pratar vi intre om något fint litet ljud utan det är så att fönsterrutorna skallrar..hoppas innerligt denna perioden går över snabbt, gärna i dag..

Iaf så somnade jag om efter att dom gått och vaknade igen vid 8 då Birk ville äta, tog över honom i vår säng och matade där i förhoppning om att få sova några minuter till. Kommer inte riktigt ihåg om vi somnade om eller inte nu när jag tänker efter :) vid nio var vi iaf vakna och skickade ett Godmorgon sms till papporna. Sedan skulle vi bara ligga och mysa lite och vips var klockan efter 11. En bebis på 3 månader måste ju vara det mysigaste som finns, sådär lagom rund och go och är den bara mätt så är den glad och skrattar åt mest allting. Så i över 2 timmar hade vi tydligen legat och busat i sängen när jag tittade på klockan och insåg det var läge att hoppa in i duschen för at starta dagen på riktigt.

Planen för i dag är att vi ska gå bort på Saga för att se avslutningen på Moas dansgrupp hon gått i under höstterminen, sen har vi inga större saker inplanerat i dag. Blir väl det vanliga, städa, tvätta diska och sådär.

I Lördags var vi iaf på julmarknad, inte jättemycket att se på egentligen men ändå mysigt att gå ut en par timmar och träffa folk. Barnen han med att fiska fiskedamm och innan vi gick hem blev det en sväng förbi mataffären och leksaksaffären.

IMG_5610 IMG_5611

Ha det gott!

//Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons