Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Barn är inte till salu!

Banner-MH17-2557x609px

Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. En del barn som lever i fattigdom tvingas bidra till familjens försörjning och att sälja sin kropp kan ibland vara det enda alternativet.

För oss är barn den största hjärtefrågan! Hela livet kretsar kring barn och att göra det så bra som möjligt för dom. Vi har åtta barn själva och vill dom givetvis allt gott i livet.
Vi driver tillsammans en fristående förskola med 34 barn där vi dagligen arbetar för att lyfta varje barn, se deras behov och få en så bra dag som möjligt. Att se glada barn utvecklas, lära sig nya färdigheter, känna tillit och ha förtroende till människor runt sig är så otroligt härligt och givande!

Att barn far illa världen över är så otroligt frustrerande när man inte kan hjälpa alla. Men vi vill göra det vi kan genom att hjälpa till att samla in pengar till musikhjälpen 2018. Barn är inte till salu!

Så snälla, var med och hjälp till du också!
Gå in på vår insamlingsbössa och lämna ett bidrag! Varje bidrag är välkommet, litet som stort.
Tillsammans kan vi förhoppningsvis förändra något barns liv till det bättre!
http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/polyfamiljen

Ha de så gott!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons