Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Dopgudstjänst

Här ser ni hela dopgudstjänsten för Birk! =)
Personligt och nära då vi avbokade kantorn och körde all musik själva och involverade alla barnen i dopet.

Ha det gott.
Kramar Polyfamiljen

5 reaktioner på ”Dopgudstjänst

  1. Vilket fint och personligt dop!

    Har nog aldrig kommenterat förut, men har följt er ett bra tag. Jag tycker att ni verkar vara en så fin och kärleksfull familj, tack för att ni delar med er av ert liv!

  2. Hej
    Har följt er blogg i många år, kommer inte ens ihåg hur jag snubblade in på den. Jag är en kvinna på snart 50 och har tre barn mellan 10 och 23 lever i hus på landet med man dom två yngre barnen samt hund och katt. Jag fullkomligt älskar när människor får vara hur och vilka dom vill så länge det inte skadar andra. Jag tycker en likabehandlingsplan ska finnas som regel genom hela livet och regel nummer 1 alltid är att alla ska behandlas lika oavsett hur individen väljer att leva eller vara ( så länge ingen skadas) jag önskar vi bodde närmre för hade sååå gärna haft er i vår bekantskapskrets. Ni utstrålar värme, energi och ni gör aktiva val för att nå dit ni vill. En kopp kaffe med er emellanåt hade fått den mest deprimerade människa att le och kanske ta tag i sitt eget liv. Det blir inte bättre än man gör det…. så tycker jag.
    Kramar till er alla och hoppas på att vi kanske stöter på varandra ute i vårt avlånga land, då lovar jag att bjuda på kaffet 😎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons