Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Snart dop!!!

Efter en härlig dag på jobbet var det dags för samtal med prästen inför dopet. Samtalet tog nästan en timme innan vi hade gått igenom alla detaljer.. prästen hade klart för sig hur ett dop ser ut.. men hon hade inte räknat in våra egna låtar och andra saker. 😉
Men nu tror jag vi har ett färdigt dopprogram där vi fått med prästens krav och våra önskemål.

Det börjar närma sig dopdagen och vi har massor att fixa med. Vi ska skriva programblad som ska skrivas ut till församlingen. Vi ska förbereda mat och fika som ska serveras.. Vi måste se till att alla har vettiga kläder. Erik och jag har nya kostymer, så det är löst. Linda har ingen aning om vad hon ska ha.. Elliot och Alexander har kostymer.. men frågan är om dom vuxit ur dom nu? Isåfall har dom iallfall några fina skjortor som är likadana.. och Nils har en likadan han också.
Oscar får ta en av våra gamla kostymer..
Vi har beställt klänningar till Moa, Isabelle och Signe. Men dom har inte kommit… och frågan är om dom hinner komma?? Om dom inte gör det måste ha en plan B!
Och vad är då plan B?? Dom har rosa klänningar med vita koftor till.. Eller vita klänningar.. men dom ser lite ut som maränger.. Haha!! 😉
Signe och Isabelle har inga vettiga finskor.. Isabelle kan nog låna ett par av Moa.
Undrar om vi har några skor till Signe i källaren? Det måste kollas.
Och vi måste leta fram våra skor som ska putsas.. Skjortorna ska strykas.
På fredag ska vi duka i församlingshemmet. Blåsa upp heliumballonger..
Handla till maten också..
Öva sång och pianospel.. och Linda ska öva på blockflöljt.

ojojoj.. Det är en del att fixa med..
Och på lördag MÅSTE vi vara i kyrkan senast klockan 10.00. Absolut SENAST!! Bara det kommer bli en prövning!
Dopet börjar klockan 11.00 och innan dess ska vi ha hunnit med att spela igenom låtarna som ska framföras under dopet.

Nåja.. Det ska väl lösa sig det här. =)
I kväll tog vi en paus från att tänka på allt det här och gick till Allaktivitetshuset som hade pysselkväll. Det stöptes ljus, målades, syddes och vi fikade.

IMG_1287
Och nej.. det går inte bra med nappavvänjningen.. 😉

Imorgon är det torsdag och läge att ta tag i förberedelserna till dopet på riktigt! =)

Ha det så gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

3 reaktioner på ”Snart dop!!!

  1. Lycka till med dopet ! Det kommer säkert bli fint ! Glöm inte ställa väckarklockan å lägga fram alla kläder kvällen innan ! Ni är bara helt underbara ! Kram ❤❤❤

  2. Vill bara ”varna” er lite när det gäller heliumballongerna.
    Fyll dom inte för tidigt 🙁 Vi fyllde våra (från Gekås både ballonger o gastuben) kvällen innan en fest. I princip alla ”hängde” morgonen efter 🙁 Läser man på kartongen så står det att dom håller 5-7 timmar,de hade jag inte läst.
    Vi fick börja om med allt och då gäller det ju att heliumet räcker.
    Vill inte att ni ska komma och överraskas av detta när ni har ont om tid redan innan.
    Hoppas ni får ett fint dop!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *