Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Adventspynt!

Idag var det adventspyntande på schemat. Kanske är lite tidigt, men för att vi ska hinna allt innan jul gäller det att börja i tid.. =)
Innan vi skulle börja stryka gardiner, hänga upp stjärnor och putsa fönster skulle vi bara åka till Tännviken för att hämta vatten till dopet. Känns mer personligt att hämta vatten där jag är uppvuxen än att ta dopvatten ur kranen i kyrkan. 😉

Påväg hem kom vi på att vi skulle svänga in hos mormor för att hälsa på. Det var allt för länge sen vi var där.. Det blir tyvärr lätt så att man inte tar sig tid. Det ska vi bli bättre på!

IMG_6461

Vi blev kvar där ett bra tag. Drack kaffe och surrade.. Så kom vi inte hem igen förrän klockan var 13.00.
Läge att lägga Nils och Signe för att sova middag.. och äta lunch.. och lägga Birk.. och sen kunde vi börja pynta!
Putsade några fönster.. tog upp julpyntet och satte igång.

IMG_6465

Vi har tydligen fått ett till barn sen förra julen! 😉 Vi har bara sju julstrumpor!! Så.. slängde ut det på sociala medier och fick snabbt napp! En pingvin-strumpa kommer skickas till oss imorgon från en läsare! Hurra! =D
Så får Birk en egen strumpa han också. =)

IMG_6466

Efter några timmars stökande fick vi vara klara för idag. Det är fortfarande mycket kvar att göra.. men det får bli en annan dag.

Satte mig vid pianot en stund och övade inför dopet. Igår råkade jag spela ”Jag hör…” för att spela något annat än det som skulle vara med på dopet. Det snappade Linda upp och tyckte att den måste vi ha med på dopet!!
Jaha ja.. så har vi tre psalmer och fyra andra låtar som ska vara med. =)
Imorgon ska vi till kyrkan för att öva. Det ser jag fram emot! Det är ju en helt annan akustik i en kyrka än hemma i vardagsrummet.
Gissar på att vi blir där ett par timmar. Det är ju svårt att slita sig när man har hela kyrkan för sig själv. =)

IMG_6468

Nu tackar vi för en härlig helg!

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

2 reaktioner på ”Adventspynt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *