Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Ullared VLOGG! =)

Vi fortsätter vår roadtrip och landar i Ullared för shopping.. i timme efter timme.. 😉

Ha det gott!
Kramar Polyfamiljen

3 reaktioner på ”Ullared VLOGG! =)

 1. Hej!
  En nyfiken fråga; varför måste ni ha matchande kläder till Nils och Signe? Ni pratar ju mycket om svårigheterna att hitta matchande kläder… jag är själv tvilling (enäggstvilling iofs) o hatade alltid när vi kläddes likadant eller matchande. Då kände jag mig som en del av något istället för en egen person..

  1. Måste måste vi väl inte men tycker det är fint att ha matchande till dem. Det är egentligen inget pga att dom är tvillingar utan mer att matchat är snyggt oavsett vad det gäller, om det gäller kläder till barnen, inredning eller något annat. När det gäller just kläder till barnen matchar vi gärna alla barnen, tillexempel så har Elliot, Alexander, Moa, Isabelle, Nils och Signe alla vinterkläder från Gneis, likadana fast i olika färger. Är dock inte alls lika noga med matchningen nu som vi var med Elliot och Alexander, då kunde vi inte gå ut om dom inte hade lika strumpor:)
   Matchningen har nog mer med hur vi är än att dom är tvillingar alltså. Som det är nu matchar vi gärna med Birk också så att säga. Eller att alla pojkar har lika skjorta och alla tjejer lika klänning. Man ser att dom hör ihop och det tycker vi är fint:)

   1. Tack för svar! Alltid intressant o veta hur föräldrar tänker! Frugan o jag kanske borde börja matcha våra tre kids oftare!😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons