Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ute på resande fot.

I fredags lämnade vi uppfarten med buss och husvagn klockan 14.00. Vi kom iväg den tid vi planerade efter. Bravo! =)
Målet första dagen var att komma till Sundsvall för att övernatta. Vi stannade för att äta på Ikea i Birsta. Sen rullade vi på igen. Tänkte att vi får väl leta en rastplats så nära som möjligt.

Men barnen va tysta och lugna.. så jag passade på att köra lite längre.. Å vips var vi i Tönnebro! =) Bra att starta resan och ligga på plus.

Dag två var målet att hinna till Stockholm. Vi körde till Täby center för att shoppa. Blev där några timmar och hann med att äta, gå på Disney-store och hundra andra affärer. Disney-stor var nog det mest uppskattade.. av både mig och barnen. 😉

Vid femtiden rullade vi igen. Barnen somnade och vi passade på att köra igen.
Hamnade tillslut i Ödeshög. Där finns en fin rastplats att ställa upp husvagnen för natten på. =)

Vi ligger nu 27 mil före planeringen. 31 mil kvar till Eslöv… dit kommer vi hinna idag. En dag före planerat!
Nu ska vi fundera på hur vi disponerar den extra dagen vi fått. En extra dag i Ullared? Eller extra dag nån annan stans? Eller komma hem en dag tidigare?
Ja, vi får väl se. =)
IMG_6381

IMG_6384

Psst.. Vi filmar under hela resan.. så det blir vlogg snart. 😉

Ha det gott så länge!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

3 thoughts on “Ute på resande fot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *