Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Bygga sängar i husvagnen

I dag vaknade vi inte förrän närmare halv 11 jag och Birk, alltså vakna för dagen menar jag då. för vakna innan dess, det kan jag lova er att vi varit:) Någon timme här och någon timme där från det vi gick och lade oss i går kväll.

Gick upp, tog det lugnt, Birk låg och filosoferade på vår säng medan jag drog upp persienner, bäddade sängar och fixade i den delen av huset. Under tiden han läg där ringde min telefon och genom det samtalet hade vår lugna dag hemma blivit en stressig dag. Fort in i duschen för att vara klara till strax innan 13 då vi tillsammans med Hampus skulle åka iväg och kika på ett städuppdrag. Tog på oss det så efter en snabb sväng hem för att hämta städutrustning satte vi igång. Birk sov gott i bilstolen så vi jobbade på några timmar. Inte så lätt att planera med en bebis men i dag gick det bra:) Har lite kvar så i morgon blir det någon timme med städning igen.

Efter vi städat mötte vi upp Erik som körde rundan med att lämna barn och bytte sedan bil med honom och åkte och köpte en slags skiva som vi i morgon ska ge oss på att bygga en säng till Nils, Signe och Birk i husvagnen av. Hoppas nu bara att det bli bra. Inte helt lätt att ha småbarn i husvagnen när dom som våra är vana att sova i sina spjälsängar på natten. Och än så länge är dom för små för att vi bara ska kunna säga åt dem att ligga still. Dom är heller inte vana att somna om vi ligger bredvid så det lär bara bli lek och bus. Får se om denna lösning bli bra…

Blev sen middag i dag så efter det var det mest läge att börja på med kvällsrutinerna, Nils och Signe var verkligen trötta och hade nog lagt sig bra mycket tidigare om dom fått önska. Men 18.30 känns ändå som vi måste hålla dem uppe till för att dom inte ska vakan för tidigt på morgonen.

Vi har egentlige massor att fixa med men helt plötsligt hade kvällen gått, Hampus fick iväg barnens jultidningsbeställningar, Erik tog upp lådor från källaren med bebiskläer och jag satt mig och sorterade ner det som blivit för smått. Känns så sjukt, det var ju alldeles nyss vi tog upp dem, tiden går så fort.. 44 och 50 ligger nu nerpackade, lite sorgligt, varför växer dom så fort? 56 passar nu bra men ska nog snart börja ta fram det vi har i 62 och se vad vi har och om vi behöver komplettera med något. Något vi måste leta efter är en lite tjockare overall, kan för mitt liv inte komma ihåg vad vi hade till Nils och Signe, men något måste dom ju haft så det måste ju ligga i källaren. Om vi bara orkar oss ner och leta…

Nu tar vi snart kväll, i morgon är en ny hektisk dag, massor att göra som vanligt. Birk och jag ska iväg på BVC tillexempel, nu lär han passerat 5 kilo.

Ni glömmer väl inte att ställa frågor i inlägget här nedan?

Ha det gott

//Linda

2 thoughts on “Bygga sängar i husvagnen

  1. Först, grattis till ”nytillskottet”, som inte är så ny längre. 😊 Följer er blogg men är värdelös på att kommentera. Tänkte dock att det var dags nu. Förstår att vissa saker faller bort med en bebis och ett gäng barn, stora som små, men visst är det dags att uppdatera antalet barn. Det står idag tre föräldrar och sju barn 😃 Tack för en trevlig blogg känns både ärlig och nära.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *