Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Skulle bara köpa en elvisp..

Så var det måndag och ännu en härlig arbetsvecka startade! =)
Jag hade öppningen idag och infann mig på förskolan 06.00 för att låsa upp och tända lamporna. Sen droppade det in barn och personal allteftersom.

Började lite lugnt med pyssel i skaparverkstan innan frukost.
Frukost klockan 08.00 och sen fortsatte dagen med matlagning och bus med barnen. <3

Efter lunchen var bortstökad gick jag ner till Strömsundshälsan för att låta huvudet vila och kroppen jobba! =)
En timmes friskvård och sen var man en ny människa.

IMG_6355

Jobbade ett par timmar till innan jag åkte för att lämna in kläder på tryck och hämta ut nya städgrejor jag beställt till förskolan.
Sen hem för att äta middag.

IMG_1153

Efter middagen tog vi en promenad på byn. Gick förbi Elon för att köpa en ny elvisp till förskolan. Den gamla gav upp i fredags.
När vi var klara där hade vi även införskaffat två dubbelvåffeljärn och en stor blender för att göra smoothies. Det var ju inte riktigt med i planen eftersom vi promenerade.. Haha!
Tur vi känner ägarna och är stamkunder där.. och att dom har vägarna förbi oss när de åker hem. Så vi fick hemleverans av grejorna. =) Tusen tack för det!

Fortsatte till Ica för att köpa bröd till kvällsfika och frukost.
Hittade blöjor till halva priset. Köpte det som fanns kvar.. och lite frukt.. ostkaka, några liter mjölk.. å kaffe.. å några andra saker.
Så stod vi där efter kassan och funderade vad vi tänkte på nu igen.. 😉
Vi skulle ju bara köpa bröd..
Så.. packa in under vagnarna och nån kasse i handen. Blev lite tungt och knöligt.. Men men..

Hemåt igen för att lägga barnen och sedan landa i soffan. =)

Så tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *