Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Dags att köra in Icebug-skorna för säsongen!

Under dagen idag blev det inte mycket gjort. Erik klev upp först med Nils och Signe. Vid åtta klev jag upp med Birk och lät Linda ligga kvar för att försöka sova lite till. Kan hon ju behöva efter ännu en natt med amning.

Morgonkaffe.. plocka och städa lite.. tvätta en maskin tvätt..
Vid tolvtiden kom min yngsta syster å hälsade på. Kaffe och lite surr.

När hon åkt gick det bara en liten stund så kom min andra syster och hennes familj. Soffhäng och eftermiddagskaffe. Ungarna lekte och stojade. Vi fikade bullar och dom berättade sagor med tecken som dom lärt sig på förskolan. =)
Härligt att nära och kära kommer och tittar förbi.
Och skönt med en lugn dag.

Till middag friterade jag fläskfilé, kyckling och räkor. Serverades med ris och jordnötssås.

När middagen var bortstökad så kom ett litet anfall av rastlöshet! Eftersom vi bara lullat runt inne hela dagen behövde vi komma ut och få lite frisk luft!

Jag letade fram vinterspringskorna och sen gav vi oss iväg till Rotnäset. Är nu läge att köra in Icebugskorna för säsongen. Började med 5 km jogging för att se om jag fick skavsår eller inte.
Vi blev ute en timme. Sen var alla nöjda.. Det var lite kyligt också.. Å Signe vägrade ha handskar på sig. =/

IMG_6352

IMG_5438

IMG_5441

IMG_1148

IMG_1150

IMG_1151

IMG_1152

IMG_6350

Vi kom hem igen vid 19.00. En dusch på det så var man redo för lördagsmys! =D

Tack för idag.
Kram Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons