Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Poolen är stängd.

 

 

 

 

 

 

Måndag och ny vecka, fullspäckad som vanligt. erik och hampus har varit och jobbat som vanligt och jag har tillsammans med Birk försökt hålla ställningarna här hemma. Går bra ibland och mindre bra ibland. I dag måste jag nog säga det gått hyfsat bra ändå, Birk var nöjd och glad på förmiddagen så tog ned en av skötbäddarna och la på golvet så han kunde ligga och sprattla av sig medan jag vek tvätt och plockade bort för små kläder efter alla barnen. Har en låda i tvättstugan dit vi lägger ner efter som men nu var den full.

Sedan Erik och Hampus åkt till jobbet sov Birk bredvid mig i sängen, när jag sedan skulle ta upp honom var det väldigt blött..han hade alltså kisat ner sig och vår säng så det var bara till att riva ur allt, han e bra duktig :)IMG_5397

På eftermiddagen efter att vi spenderat en par timmar i soffan med amning och mys var han nöjd så jag la honom i vagnen och drog in honom i köket, fördelen med stort kök är att vi kan göra runt vagnen inne. Han låg och filosoferade en bra stund så jag han både tömma båda diskmaskinerna och fyll dem samt torka av alla bänkarna. Tänk att något så litet som att få röjt av köket kan kännas så bra. Det behövs inte så stora saker när man har en bebis :)

IMG_5404

På eftermiddagen tog Erik med sig Elliot ut för att stänga poolen för vintern, dom la på plåtarna och skruvade fast. Nu hoppas vi på att när vi öppnar upp den till våren igen så får vi lite mer användning för den än det blev i år. Så himla tråkigt att den blivit så lite använd nu i år, först var det för kallt och sedan har det ju bara klamrat med allt resten av sommaren och när vi väl fick igång värmen och den nya pumpen ja då var det för kallt igen.

Jag och Birk spenderade lite mer tid tillsammans i soffan och Hampus tog tag i lite pappersarbete, det var läge att betala lite räkningar igen.

Sen satt vi oss alla i vardagsrummet innan det var dags för barnen att gå och lägga sig. Barnen spelade Wii och Hampus underhöll oss på pianot. Dags att lägg i en högre växel med träning inför dopet. Tiden går fort…

Nu sover barnen och vi har ätit lite kvällsfika och slappat framför tv:n.

Nu kallar sängen snart.

Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons