Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Vi behöver fler barn!

alfapet tavla

Nu har vi fått den här fantastiska tavlan vi beställde av Pansarhiertadesign! =D
Vi hade denna tavla innan Birk föddes också.. men nu var den tvungen att möbleras om lite så vi fick in Birk. Vi räknade ihop poängen om man skulle lägga våra namn när man spelar alfapet och kom upp i 97 poäng om vi inte räknade med ”Polyfamiljen”.

Kändes lite störande att inte nå upp till 100 poäng! =/
Och när man tittar på tavlan ser man ju klart och tydligt att det är lite ojämnt. Skulle varit bra med ett par namn uppe till höger för att få det jämnare.
Exempelvis Cornelia och Rebecca skulle sitta fint för att få upp poängen. De passar ju där uppe på Oscar.
Det skulle ju även fullända familjen på nåt sätt. Vi har tvillingkillar, tvillingar som är kille&tjej.. men inte tvillingtjejer..
Barnaskaran består nu av 5 killar och 3 tjejer.. tvillingtjejer skulle jämna ut detta till 5 av varje. Perfekt! 😉

Men hur var det nu..? Fick vi skaffa fler barn eller inte?? Haha!

Nåja.. jag antar att ni smarta läsare förstår ironin i detta. =)
Ni andra får gå i taket och flippa ur bäst ni vill. 😉

Puss och kram.
Hampus
Polyfamiljen

3 reaktioner på ”Vi behöver fler barn!

  1. Ha ha, suveränt! Det bästa jag har läst på länge.
    Skaffa hur många barn ni vill,så länge man känner att man har kärlek att ge,tid o engagemang. Har man det så är valet fritt att skaffa 1,4,8,14 eller hur många barn man nu vill. Har följt er blogg ett bra tag,är skoj att följa vloggen nu oxå. Ni verkar va en härlig familj med stark kärlek till varandra o barnen. Engagerade i barnen o är kreativa både hemma o förskolan (av det man kan läsa o de i bloggen). Kram!

    1. Tack för de fina orden. Lite så känner vi med, att alla får skaffa så många barn dom vill så länge dom kan ta hand om dem. Men vi tycks inte falla in under det enligt vissa:) roligt att du gillar både bloggen och vloggen, nu ska vi bara försöka bli lite mer avslappnade framför kameran:)
      Ha en bra dag!

  2. Jag tycker att ni verkar helt fantastiska som såväl föräldrar som människor. Kärleken ni delar går inte att ta miste på. Om ni så vill skaffa tio barn till så gör det, det är ingen som har med det att göra! Tack för att ni delar med er av ert liv! Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons