Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Glatt inslag på jobbet! =)

Så var det fredag! =)
Först en härlig dag på förskolan. Fredagsfeelingen infann sig lite extra när Greger som jobbar i huset bredvid spontant kom och sjöng för barnen precis när lunchen var över. =)
Det gjorde oss alla lite extra glada! =D

Skärmavbild 2017-09-29 kl. 22.02.02

Avslutade arbetet på förskolan klockan 15.00 och åkte iväg för att fortsätta med en flyttstädning vi påbörjat. Linda, hennes mamma och jag städade ett par timmar. Kök, badrum och fönsterputsning. Imorgon lägger vi ytterligare några timmar och siktar på att bli klara under eftermiddagen. Precis i tid innan månadsskiftet. =)

Sen vet jag inte riktigt vad morgondagen har att erbjuda..
Ja just.. det skulle visst komma besök från Östersund tror jag. =) Linda sa något om det förut..
halloween dräkter

Efter middagen blev det lugnt idag. Läge att ladda batterierna några timmar efter en intensiv arbetsvecka.
Rabarberpaj och Idol. =)

Började kolla lite smått på kostymer till halloween. I flera år har vi tänkt att vi ska köpa lite nya dräkter till barnen.. De vi har är bara i mindre storlekar. Men vi har kommit på det så sent varje år så vi har inte hunnit beställa.
Nu har barnen lagt sina önskemål i kundvagnen. Måste bara kolla över det där lite för att se om det blir bra tror jag. 😉

Det brukar ju vara nåt halloween-disco.. och så vill dom ut och busa med grannarna. Å då är det så trist att inte vara förberedd på det.. visst går det bra att nödlösa.. men det blir ett stressmoment. Lite framförhållning är ju skönt.

Nu önskar vi alla en trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *