Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Turist i Värmland

Så var det fredag kväll och vi har landat i soffan. Rätt skönt efter en intensiv arbetsvecka. =) Har haft lite extra jobb i köket på förskolan under den här veckan. Beställningar på luncher och eftermiddagsfika varje dag som ska levereras ut. Det är ju såklart jättekul att få laga mat åt andra! =) Men det kräver ju lite mer arbete.

Efter jobbet idag blev det inte så mycket gjort på hemmaplan. Skönt att bara ta det lite lugnt.. Strök några nya gardiner och hängde upp i vardagsrummet.. Vi har tänt ljus och eldat i kaminen. Det börjar ju vara rätt kall och rå höstluft nu. Och sommaren har väl inte varit så mycket att skryta över heller.
Började fundera på nästa sommar istället..
Vi kom ju oss inte iväg på någon husvagnssemester iår.. så nästa sommar måste vi ta igen det! =) Tog fram kartan och funderade på vilken rutt vi ska köra då.
Vår ”vanliga” rutt brukar vara Strömsund-Sundsvall-Stockholm-Göteborg. Och sen hem igen. Antingen samma väg, eller en sväng genom Norge.

Men man kanske skulle ta och köra en annan rutt? Vidga vyerna en aning.. =)
När vi kollade kartan insåg vi att vi alltid lyckas missa Värmland. Så vi började kika på hur vi ska köra för att få uppleva Värmland nästa sommar. Och vad finns det att uppleva där?
Kollade in på Värmlands hemsida för att se om man kunde få några bra tips.. Och jo då, där verkar det finnas mycket information om boende, aktiviteter och sevärdheter.
Vid första anblick verkar det som värmlänningarna tycker om sportiga aktiviteter. Det gillar jag också, så det kan ju bli bra! =)
Men är det någon som har tips på vad vi inte får missa när vi stannar för där tar vi tacksamt emot tips och idéer! =)

karta_varmland

Det är ju tur det är ett tag kvar till nästa sommar, så vi hinner planera.
Eller förresten.. vi kanske ska köra den vägen när vi åker söderut på novemberlovet? Det lär ju finnas saker att göra i Värmland även om det inte är mitt i sommaren. =) Ska fundera på det lite..

Nu blir det snart sängen. Hoppas Birk sover hyfsat inatt och att Nils & Signe sover längre än till klockan 06.00 imorgon bitti. Hade varit skönt med lite sovmorgon.

Ha en trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamljen

4 reaktioner på ”Turist i Värmland

  1. Elsker campingferie – med campingvogn. Akkurat nå er vi på tur på Vestlandet i Norge.
    Stort sett camper vi i Sverige og Danmark på somrene. 🙂 Det har vi gjort sidene ungene var små. De er nå voksne, men blir likevel med på tur innimellom. Og det er så herlig ❤️
    Lykke til med planlegging! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *