Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

J*#la klantarsel!!

IMG_5256

Jaha ja.. nu måste jag sluta reta Linda för att hon spräckt skärmen på telefonen två gånger.. =/
För idag var det min tur att fippla ner telefonen i köksgolvet. Suck..
Å nu är ju frågan.. är det värt att byta skärm? Vem gör sånt? Vad kostar det..?

Eller ska jag försöka överleva med spräckt skärm och invänta iPhone X? 😉
Hmm..

Nåja.. förutom spräckt skärm på telefonen så har dagen flutit på hyfsat bra. Matlagning hela dagen lång..
Först frukost till förskolebarnen. Sen fisk, potatis och tillbehör till lunch.. Strömsundshälsan skulle ha lunch till 12 personer. Köttfärslimpor, kokta grönsaker, sås, potatis och lingonsylt till dom. Sen mellanmål. Gjorde egen mannafrutti.
Å middag till familjen..stekt potatis och korv fick det bli.
När jag ändå var i farten fick jag för mig att baka bröd. De e ju som gott med nybakt bröd till kvällsfika. Gjorde limpor och brytbröd med tomater.

Så.. hela livet verkar kretsa kring mat. 😉

Imorgon bitti ska jag med Nils och Signe till tandläkaren. Undrar hur det kommer gå?? Dom är ju väldigt skeptiska till det här med att visa tänderna. Tandborstning är ingen höjdare tycker dom..

Tack för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”J*#la klantarsel!!

  1. Dottern har bytt glas två gånger på sin Iphone. Har kostat runt 1000-lappen. Dock hade hon då en 6:a. Men jag skulle absolut lägga ut pengarna på att byta skärmen. Om du ändå vill byta upp dig till en X, så blir ju den du har en perfekt för nån av barnen att ärva. Så jobbar vi hemma hos oss, vi föräldrar köper den nya när den kommer, och sen tar barnen vår gamla telefon som är modellen innan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *