Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Faderskapspapper

Fredag kväll och hela familjen är samlad i soffan, eller iaf halva. Oscar är ute med kompisar, Isabelle sover hos en kompis och Nils och Signe sover. Stackarna var så trötta att dom började gnugga ögonen redan innan 18 i dag. Dom är verkligen tröttmössor dom där två. Dom fyller snart 2 år men skulle egentligen behöva sova både på för och eftermiddag fortfarande, eller som på helgerna, ett långt pass på runt 4 timmar efter lunch. Nils som aldrig tidigare vaknat på natten har i några nätter börjat vakna till och grina vilket givetvis stör hans nattsömn. Anledningen till hans uppvak tror jag vi kan skylla på Birk, dom har ju sitt sovrum vägg i vägg med oss vilket gör att dom hör honom när han vaknar på natten.

storebror lillebror

I morse hade även jag och Birk en tid att passa, vi skulle tillsammans med Erik och Hampus till familjerätten för att skriva  papper ang faderskapet. Detta gjorde att vi inte kunde ta igen dom timmar vi är vakna på natten genom sovmorgon utan jag var uppe redan innan 8 och vid 8.40 var jag tvungen att väcka även Birk som gosat ner sig som bäst i vår säng och sov som en prins. Blev lite stressigt då han givetvis ville amma när vi egentligen skulle vara klara att åka men vi hann precis i tid. Så nu är allt klart med det. Såg även då vi kom hem att hans namn nu gått igenom hos skattemyndigheten och att han hos  försäkringskassan inte längre heter pojke utan Birk.

faderskapstest

faderskapstest

Vid 10 skulle Moa till tandläkaren så Erik skjutsade hem mig, innan han for och hämtade henne på skolan. Hampus åkte ut till förskolan för att laga lunch till dem.

På eftermiddagen tog vi och for en snabb sväng in till stan för att storhandla, tycker det är så skönt att ha vår egna lilla ”butik” i matkällaren istället för att behöva åka till affären var och varannan dag för att handla saker som fattas. Kan hända att folk tittar lite på oss och att vi typ lärt känna de i kassan på Willys pga att vi handlar så mycket varje gång. 🙂 I dag blev det 2 fulla kundvagnar så nu klarar vi oss en par veckor. Passade även på att handla lite baskläder till Nils och Signe, svarta tights som passar till det mesta. Man håller på att bli smått galen varje gång man ska leta kläder till dem då inget känns passa ihop. Tanken var även att köpa nya stövlar till dom men vi kom snabbt fram till att vi hoppar det, är så liten tid kvar att det ändå snart är dags för varmare skor, vilket jag hoppas att vi har i källaren att ta upp. Tror vi har näst intill nya Kavatskor där nämligen. Va även in en snabb sväng på Rusta för att kika på gardiner, hittade jättefina men tyvärr var dom bara 240 cm långa och vi behöver 250.. eller allra helst 300.. svårt att hitta dock så vi lär få sy själva för att få det som vi vill.

I går var vi förresten på Alexanders fotbollsavslutning, föräldramatch stod på schemat, jag och barnen stod på sidan och hejade på, såhär 2 veckor efter kejsarsnittet kändes det inte riktigt som läge att spela fotbollsmatch så att säga:) Sen har jag noll bollkontroll så jag hade troligtvis bara förstört för dom iaf 🙂

fotbollsfamilj

föräldramatch fotboll

spela fotboll med barnen

pop mössa

IMG_5219

Nu är det som sagt fredagsmys, i kväll blir det kräftor och räkor, mums.

I morgon planerar jag för en städdag, men har inte sagt något om det till Hampus och Erik ännu, väntar på rätt tillfälle haha!

Ha det gott!
Linda

3 reaktioner på ”Faderskapspapper

    1. Eftersom vi har eget företag och kan bestämma ganska mycket själv med tider så har vi inte planerat så långt utan just nu är jag hemma eftersom jag ammar. Sen finns det alltid möjlighet för de andra att ta halvdagar härådär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *