Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Paus för lek!

Nils och Signe älskar verkligen att vara ute. Om de själva får välja skulle de vara ute från morgon till kväll varje dag. Det är vi otroligt tacksamma för! =)
När dom var mindre både det inte gott. Signe skrek så fort vi var ute.. första vintern var en ren pina. Hon hatade vind och kyla. Det spelade ingen roll om hon låg i vagnen eller satt uppe i famnen. Hon blev bara nöjd när vi gick in.
Kändes som hon skulle bli svår att övertyga om att friluftsliv är roligt. 😉

Nu däremot måste vi övertyga henne om att vi måste gå in när det är dags att sova. =)

Vanliga dagar när vi ätit middag brukar dom strosa runt på gården och greja med vad dom hittar.
Idag tog vi och gick en promenad med dom till lekparken som ligger strax nedanför huset. Bara ett stenkast bort, men en stor utflykt för dom!

gungbräda

gungställning

gunga tillsammans

gunga tvillingar

stor rutschkana

Skönt för oss alla att komma ut och bara leka! Disk, tvätt och annat kan vänta.

Vid halv sju gick vi hem igen. Dags att sova.
Sen blev det mystid med Birk! <3

bebismys

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

4 reaktioner på ”Paus för lek!

    1. Elliot, Alexander, Moa, Isabelle, Nils och Signe har softshellkläder från Minimo allihopa, funkar toppen, aldrig blöta. Nils, Signe, Moa och Isabelle har även skalkläder från Maxomorra, även dom superbra. Tyvärr tror jag inte Maxomorra säljer skalkläder längre, vilket är synd. Softshellkläderna är sånt vi kan ta hem till butiken:)

    1. Ska vi vara helt ärliga så går det inte jättebra.. Verkligen supersvårt att minska ner på användandet dagtid men ha kvar dem till natten och tröst. Dom står ofta och pekar där dom vet napparna är och skriker tutte och ja tyvärr är det då svårt att stå emot ibland då man inte orkar med skriket:( De andra barnen har slutat tvärt med napp runt 3 års ålder vilket varit lättare än att bara minska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons