Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Vlogg 10/9-2017

I den här vloggen ger vi oss på att sy ett babynest! Första gången vi försöker med det..
Vi har även lite annat för oss, som trädgårdsarbete och fix i webshoppen.

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Vlogg 10/9-2017

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons