Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Sy babynest!

Denna lördag har vi grejat på med lite olika saker hemmavid.
Vi har dragit upp morötterna, skördat i växthuset, rensat bort halvvissna sockerärtor ur rabatten och försökt börja stalla in allt för vintern. Nu är det nog inte någon större mening att tro på sommaren längre.
Gräset lär inte behöva klippas mer. Så undan med gräsklipparen. Utemöblerna kommer nog inte till användning något mer.. så ner med dom i källaren.

Tog å räddade murgrönan och några andra blommor som kan övervintra inne.

EADB3267

IMG_5172

IMG_5174

IMG_5184

Vi har varit ut i butiken och försökt organisera upp senaste leveransen.. Blev inte så mycket gjort annat än att vi insåg att vi behöver större och fler plastbackar att sortera upp det i. Får köpa det och fixa ordning en annan dag. Just nu ligger det i kartonger. Det funkar ju det också, men det är lite opraktiskt att inte se kläderna när man ska leta.

IMG_6112

Nils är helt överlycklig över Birk. =) Han pussar på honom och vill gärna ha honom i famnen. Å så förstår han inte riktigt varför han inte får göra det själv.
När Birk gnyr i vagnen går han dit och ser bedrövat ut.
Roligt att Nils är så omtänksam. <3

Vi trodde att det skulle vara Signe som skulle bete sig på det här sättet. Men hon har hittat en docka istället. 😉 Den går hon och bär runt på hela dagarna nu. Skjutsar den i vagnen, bär den över axeln, bäddar ner den i soffan.. ja, den ska vara med överallt. Därför har hon nog inte riktigt tid med Birk. 😉

IMG_6114

Till middag idag serverades älgstek med grönsaker från trädgården. =)
Och såhär glad (och grisig) blir man då;)

IMG_6116

IMG_6117

När middagen var bortstökad, köket rengjort och Nils & Signe hade gått och lagt sig drog jag fram symaskinen.
Kvällen projekt: Sy babynest!

Vi har inte haft något babynest till något annat barn. Det är inget vi saknat egentligen. Men det verkar ju vara något man måste ha! Annars har man inte det man behöver för att ha en bebis.. Så.. vi syr väl ett och ser om det är något vi kommer använda. =)

Kollade en snabb beskrivning och satte igång.
Tog en stund.. och blev kanske inte helt perfekt.. men nu ligger det i vagnen iaf. =)

DSC00166

Det passar ju bra där. Vi ska nog göra ett försök till att sy ett babynest. Lärde mig några saker av misstagen vid första försöket. =) Så får det här ligga kvar i vagnen och sen ska vi ha ett vi kan flytta runt.

Nu har vi iaf landat i soffan med chipsskålen! =)

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons