Annons

6 reaktioner på ”Vlogg 8/9-2017

    1. Reglerna säger att man får dela på föräldradagarna om man har eller har haft barn tillsammans eller är eller har varit gifta, vilket i vård fall alltså gör att vi uppfyller kriterierna att kunna dela hur vi vill på föräldradagarna:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons

Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)