Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Nu är vi trötta!

Igår blev det inget skrivet då jag hade fullt upp med att lägga in varor i webshoppen. Tänkte att det tar väl ett par timmar.. Började klockan 19.00. När jag var klar va klockan helt plötsligt 23.00!
Då var det hög tid att snutta på kudden.

Kunde ju ha delat upp det på två dagar.. men när man väl är igång är det ju skönt att slutföra arbetet. Så nu finns massor av nya härliga barnkläder från Maxomorra! =)

Ikväll har jag börjat kolla igenom vårt material till nästa vlogg. Ska filma lite mer imorgon och se om jag hinner redigera och få upp det imorgon kväll. Vi vill ju att ni ska få hänga med i vardagen nu när vi kommit hem. =)

DSC00148

Idag fyller Oscar 16 år! =) Hurra hurra!!
Vi visste inte riktigt när han skulle komma hem idag och hade inte bjudit in folk. Under dagen fick vi veta att han kom med den tidiga bussen från stan så han skulle vara hemma till 15.40.
Så bra. Då va det bara att handla födelsedagsfika och sms de närmsta om att de var välkomna.

Av oss fick han ett kombinerat våffeljärn och mackjärn. Det börjar ju bli dags för honom att samla på sig saker för att kunna flytta hemifrån. Han verkade nöjd över presenten och provgjorde våfflor till kvällsfika. =)

DSC00150

Birk fyller 1 vecka idag. =) Så vi gjorde ett försök att fotografera honom med ett av korten som ingår i ett paket med milstolpekort vi fick tag på hos Pansarhierta design.
Jättafina kort! Roligt sätt att fotografera olika händelser i Birks första tid på jorden. =) Å smidigt sen när vi funderar på när kortet är taget.

Ett tips till oss själva: Ta korten i dagsljus nästa gång! 😉
Vi kom inte till skott förrän nu på kvällen att fotografera, så bilderna blev lite mörka..

IMG_0036

IMG_0053

Doris ville också fotograferas. 😉 Så hon tog och la sig fint på fällen och försökte se söt ut. =)

IMG_0059

Nu tackar vi för idag.
I ärlighetens namn är vi nog rätt trötta allihop. Birk har inte riktigt förstått att vi brukar sova på natten..

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons