Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Förlossningsvideo – Del 1.

I det här vlogginlägget får ni hänga med oss hela vägen från sängen hemma till operationssalen på Östersunds sjukhus! =)

Kommentera gärna och prenumerera på oss på Youtube!

Ha det gott!
Polyfamiljen

förlossningsvideo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *