Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nu varvar vi ner lite!

Jaha.. råkade kolla in i gravid-appen. Enligt den har vi inte så många dagar på oss innan bebisen kommer! Vecka 37+4 idag. 16 dagar till BF!
Kollade igenom checklistan. Enligt den har vi allt klart. =) Skönt. Då är det bara att luta sig tillbaka och invänta bebisens ankomst då. 😉

bf september 2017

Nu drar vi inte igång några fler projekt innan bebisen kommer iallfall. Det räcker fullt ut med att hålla efter det vardagliga. Känns ju lite onödigt att renovera och stöka på i onödan. Vill ju inte lämna ett byggkaos när vi åker till förlossningen. Nu varvar vi ner lite och låter vardagen rulla på. Vilket känns lite ovant.. det vanliga är ju att det är full rulle och nya saker på gång hela tiden.

Tog och letade fram bröstpumpen häromdagen. Den kan ju vara bra att ha med om det behövs hjälp för att komma igång med amningen. Förra gången funkade en handpump  bättre än de elektroniska som finns att låna på BB. Så vi kör med den nu också.
BB-väskan ligger packad. Men det är lite stressande att man inte kan packa allt innan det verkligen är dags! Vill ju få med kamera, mobil, laddare, dator, tandborstar och allt vad man nu behöver. Å det blir väl en panikpackning på väg ut till bilen mest troligt. 😉

bröstpump

Enligt informationen i appen verkar bebisen vara så gott som färdig för att födas. Så nu är det bara att komma ut! =)

gravid vecka 38

Efter middagen idag tog vi och åkte till ett par vänner som nyligen fått bebis. Trevligt sällskap och gott kaffe! Härligt att slippa se sina egna väggar ett tag. Och inte kunna städa, tvätta eller diska på en stund. =)

Nu säger vi tack för idag och laddar för arbete imorgon igen.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *