Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ni kan vara lugna

Oj, nu var det några dagar sedan vi skrev något men för er som undrat så nej, ingen bebis har kommit. Det var helt enkelt bara livet som kom emellan. Har varit fullt upp varje dag och när vi väl hamnat i soffan på kvällen har orken inte funnits att öppna datorn. Eller jo, Hampus öppnade datorn någon kväll och stökade runt lite i webshoppen, den var inte helt lättmanövrerad men nu hoppas vi alla ska hitta lite lättare. Det tar lite tid att få det exakt som man vill ha det, fortfarande endel nytt som ska lägga sin och sedan ska det fixas lite mer men det kommer, håll ut.

IMG_5086

I går tog vi tag i en grej vi skulle gjort redan i juni, vi vann en auktion på en ”lekstuga” till förskolan men tiden har gått och nu var det verkligen hög tid att hämta den. Inte det snyggaste men med lite ny färg kommer det bli kanon till förskolebarnen. Förstår inte varför all lekutrustning hos kommunen måste var i falurött? Och givetvis har någon spayat K*k på den, vad är grejen liksom? Iaf, det kommer bli superbra, bara den får lite kärlek.

När vi ändå var och hämtade den var vi inne på Wiiks möbler och åkte därifrån med en ny säng till Alexander. Han har ju fått sitt rum renoverat nu och ville inte alls ha kvar den tråkiga våningsängen som stod kvar där inne efter att Moa och Isabelle när vi flyttade hit delade på det rummet. Så nu har han blivit stor kille med 120 säng:) Bilder på rummet kommer.. Hittade även ett litet täcke som jag hoppas passar sängkläderna som vi ska ha i vagnen, tycks inte vara helt lätt att hitta täcke/kudde som passar med de sängkläder som säljs, standardmått tycks inte existera.

IMG_5079 IMG_5080

När vi kom hem hade vi ett paket att hämta på posten, äntligen kom den nya kameran vi beställt. Helt otroligt att det ska behöva ta 1,5 vecka att få hem en liten kamera från ett så stort företag som Media Markt, kommer nog inte beställa mer därifrån om vi har det minsta bråttom, tyvärr… Har varit lite orolig att förlossningen skulle dra igång innan vi fått den men nu kan jag andas igen. Det går nämligen både att filma och ta kort med den och samtidigt får den plats i fickan, superbra. Inte alltid man har möjlighet att släpa på stora systemkameran, speciellt inte om man kanske ska ha en liten bebis på armen samtidigt.

Har en grej till jag måste kolla upp i dag också, dammsugare, vår har helt ramlat i bitar, inget håller ihop längre och vi får dammsuga försiktigt försiktigt. Den har ju dock varit med några år och går ganska många mil varje vecka:) Har en Electrolux ultra silence i dag men får nog bli en annan när vi köper ny, har ni tips på bra dammsugare som inte låter allt för mycket men ändå suger bra så får ni gärna tipsa oss.

Nä nu pep tvättmaskinen, dags att stoppa i en ny. Mitt i dan i dag kommer min kusin och hennes 2 barn och sedan ska vi till barnmorskan kl 14.30, troligtvis sista för den här graviditeten.

Ha en bra dag alla!

 

2 reaktioner på ”Ni kan vara lugna

    1. Tack för tipset, känner spontant att den kanske har lite hög ljudvolym, men ska absolut ha med den i min jämföring:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *