Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Kände farmors närvaro!

 

Idag fick vi sovmorgon! Hurra! =)
Nils och Signe lät oss sova till 09.00. Det tackar vi för. Klev upp och åt frukost.. lullade runt, drack kaffe och pillade navelludd. 😉

Bestämde oss för att åka och hälsa på syrran för att få se något annat än våra egna väggar.
Regnet har hållit på hela helgen, så nu börjar man bli lite less.

Dom har kattungar nu. Hur söta som helst. Vi har bestämt oss för att inte skaffa katt igen på ett tag.. Men det är ju som svårt att motstå när man ser kattungar! Och barnen tjatade om att vi skulle köpa en katt..
Men vi stod emot idag! Så det blev ingen katt.

cute kitten

Kattungar

Steka många pannkakor

Däremot blev det lunch. =) Syrran ställde sig och stekte pannkakor till hela församlingen. Hon såg precis ut som farmor. När vi var barn och va hos farmor stekte hon ofta pannkakor till alla som var där. Hon stod vid spisen och alla andra satt och mumsade vid bordet. Barnen sprang fram och tillbaka för att hämta mer pannkaka.
Nästan så man kände farmors närvaro när hon lever vidare genom sitt barnbarn. =)

Syrran höll även på med garderobsrensning. Hon hade massa skor och ytterkläder som barnen växt ur. Så hon skänkte det till förskolan som reservkläder/skor till barnen där.
Det tackar vi för. =) Det kommer verkligen komma till användning. Det är ju som bra att ha något att ta fram om något barn blött ner sig eller om föräldrar glömt skicka med något.

avtorkningsbar väggfärg

Vi åkte hem vid halv två för att lägga Nils och Signe för att sova middag.
Då passade jag på att fortsätta med Alexanders rum. Slipade spacklet och målade tak och väggar. Väggarna målar vi med en avtorkningsbar färg. Den är något blankare än ”vanlig” väggfärg. Men otroligt smidigt att kunna torka väggarna. =)

Imorgon ska jag måla ett lager till, spika golvlist och dörrfoder. Sen blir det till att städa av och möblera.
Siktar på att det hela ska vara klart imorgon kväll. =)

Sen är det bara att fortsätta ut i hallen på övervåningen och trappan ner. Hoppas att hinna med det innan bebisens ankomst. =)

Nu tackar vi för den här regniga helgen och ser fram emot en härlig arbetsvecka. =) Hoppas på trevligare väder då.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

2 reaktioner på ”Kände farmors närvaro!

  1. Nu när det gått 3 dagar sedan sista inlägget blir en ju såååå nyfiken och nervös! Har bebisen kommit, har något hänt, ja alla tankar snurrar haha! Går in och kollar typ varje timme om ni skrivit något!
    Oavsett vad hoppas jag att ni mår bra!
    Kram Josefine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *