Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Signes humör alltså!

Den här dagen har verkligen inte bjudit på något muntert väder. Det har regnat från morgon till kväll.
Därför bestämde vi oss för en innedag på förskolan. Jag hade med Moa, Alexander och Isabelle i köket under förmiddagen. Vi bakade bröd och gjorde piroger till lunch. En mycket uppskattad lunch av barnen kan jag säga. Jag gjorde mycket deg och fyllning för att jag tänkte att det skulle räcka till att frysa in en omgång. Bra att ha när Linda ringer för att vi behöver åka till förlossningen tänkte jag.

Men när vi ätit klart insåg jag att barnen hade ätit mycket mer än jag beräknat. Hurra! Det värmer i hjärtat när maten går hem så bra. =D
Får göra ett nytt försök att laga något som går att frysa imorgon. 😉

På eftermiddagen hade jag några förskolebarn med i köket. Vi förberedde mellanmål tillsammans. Fruktsallad. =)
För övrigt har vi hunnit med musiksamling, pyssel, lek o bus, Erik höll i ett gympapass med Mora träsk och mycket mer. En dag på förskolan har mycket att ge!

IMG_5905

IMG_5906

Efter avslutad arbetsdag och på hemmaplan igen.
Vi åt middag och stökade undan.
Nils och Signe lekte i sitt rum en stund.. Vilket de aldrig brukar göra! De brukar göra allt annat än att leka med leksaker. Det är väl så med barn över lag. Att det alltid är roligare att riva i kökslådorna än att bygga med lego. 😉

IMG_0675

Efter en händelserik dag på förskolan och när läggdags närmar sig är det inte lätt att hålla humöret uppe. Då kan det räcka med ett ”nej!” för att det ska flippa ur.. För både Signe och mig verkar det som! Haha! 😉

Även om det ser puckat ut så bjuder jag på den här:

Nåja.. efter att vi samlat oss fick Nils och Signe välling och sova.

Sen tog jag fram frisörgrejorna och klippte Oscar, Elliot och Alexander. Skolstart närmar sig så det var läge att snygga till dom lite. Linda fick dispens att kliva upp ur soffan en stund för att klippa mig också när saxen ändå var framme. =) Sen fick hon lägga sig i soffan igen. 😉

Nu tackar vi för idag och ser fram emot morgondagen. Då är Linda i graviditetsvecka 36+0! Ännu en vecka avklarad. =)

Ha det gott.
Kram Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons